Shakira is verbluffend in gewaagde fotoshoot voor Allure

Shakira veroorzaakte opschudding met haar verschijning in de april-editie van Allure 2024, waar ze openhartig sprak over haar pijnlijke breuk met Gerard Pique in 2022. De 47-jarige zangeres, vermoedelijk romantisch betrokken met Lucien Laviscount van ‘Emily In Paris’, straalt in een verleidelijke bandeau-top en korte shorts voor het tijdschrift.

Shakira’s gouden lokken en intense blik worden versterkt door schitterende make-up, terwijl ze fonkelende armbanden en een stijlvolle riem draagt.

Zij reflecteert op hun scheiding en ziet het als een kans om zichzelf opnieuw op te bouwen. Shakira onthulde dat ze haar carrière op een laag pitje had gezet om Piqué te ondersteunen, wat veel offers met zich meebracht, maar nu voelt ze dat haar muziek haar helpt haar pijn om te zetten in creativiteit.

Shakira en Piqué, die elkaar in 2010 ontmoetten en kort daarna een relatie begonnen, hebben samen twee zonen. Haar nieuwste album ‘Las Mujeres Ya No Lloran’ symboliseert haar persoonlijke wedergeboorte en empowerment.

error: Kopiëren mag niet!