Politie Regio West waarschuwt verkeer op Oost-Westverbinding voor rookontwikkeling

De Commandant Regio West-Suriname van het Korps Politie Suriname, doet een dringend beroep om de nodige voorzichtigheid in acht te nemen in het verkeer, vanwege rookontwikkeling die is veroorzaakt aan de Oost-Westverbinding ter hoogte van Km 175. 

De rookontwikkeling wordt veroorzaakt door een brand in het moerasgebied aan de linkerzijde van de Oost-Westverbinding en strekt zich ongeveer 2 kilometer uit langs de weg, waardoor het zicht ernstig kan worden belemmerd.

Als een ongebruikelijke maar dringende maatregel om de rookontwikkeling te verminderen, zijn bomen langs de Oost-Westverbinding omver gestoten met behulp van een graafmachine. Deze actie volgde na recente aanrijdingen in het gebied, die vermoedelijk als gevolg van de rookontwikkeling zijn veroorzaakt.

๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜จ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜จ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ฆ๐˜น๐˜ต๐˜ณ๐˜ข ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ช๐˜จ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜Ž๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜จ.

โ€œMet uw medewerking kunnen we samen de veiligheid op de weg waarborgen.โ€

error: Kopiรซren mag niet!