79-jarige voetganger overlijdt in AZP na te zijn aangereden door auto op Martin Luther Kingweg

De 79-jarige B.L. is donderdagochtend 4 april, na te zijn aangereden door een personenauto op de Martin Luther King (MLK)-weg ter hoogte van de Dageraadweg, op de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, AZP, overleden.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie Livorno is naar voren gekomen, dat de 51-jarige automobilist over de MLK-weg reed, vanuit de richting van de Dageraadweg en rijdende richting de Paltan Tewarieweg. 

De voetganger B.L. stak plotseling de weg over waardoor de automobilist niet tijdig kon afremmen, met als gevolg de aanrijding. De voetganger liep hierbij een barstwond op aan zijn voorhoofd en was niet aanspreekbaar. In een ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij door vermoedelijk de opgelopen verwondingen is overleden. 

Het lichaam van B.L. is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het voertuig van de automobilist is ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

Het onderzoek van deze zaak is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Paramaribo binnen het Korps Politie Suriname.

error: Kopiëren mag niet!