Braziliaanse Teams Favoriet in Rijkste Copa Libertadores Ooit

De 65e editie van de Copa Libertadores, die is gestart met de groepsfases, belooft de rijkste in de geschiedenis te worden met meer dan $225 miljoen aan prijzengeld, waarvan $23 miljoen voor de kampioen. Braziliaanse clubs, die de laatste vijf edities hebben gewonnen, worden opnieuw als de favorieten beschouwd. Flamengo, Palmeiras en Fluminense staan aan de voorgrond, met Palmeiras die de jonge ster Endrick, die naar Real Madrid vertrekt, uitlicht. Onder leiding van voormalig Braziliaans coach Tite en met nieuwe aanwinst Nicolás de la Cruz hoopt Flamengo op succes, terwijl Fluminense zijn titel als regerend kampioen wil verdedigen. De finale vindt plaats in Buenos Aires, waarbij River Plate, de laatste niet-Braziliaanse kampioen, hoopt op een thuisoverwinning.

error: Kopiëren mag niet!