Mike Tyson Bekent: “Doodsbang” voor Gevecht met Jake Paul

Mike Tyson, beschouwd als een van de beste boksers aller tijden, staat voor een nieuwe uitdaging: een gevecht tegen Jake Paul, een voormalige YouTuber met slechts 10 professionele gevechten onder zijn riem. Ondanks zijn indrukwekkende carrière in de bokswereld, bekent Tyson “doodsbang” te zijn voor het aankomende gevecht. Deze angst ziet hij echter als een drijvende kracht om de ring in te gaan, gelovend dat zenuwen en tegenslagen hem eerder naar succes hebben geleid. Tyson, die in het verleden beroemd was om zijn onoverwinnelijkheid, zegt dat naarmate het gevecht nadert, zijn nervositeit afneemt en hij zich onoverwinnelijk voelt. Het gevecht tussen Tyson en Paul, twee generaties met verschillende achtergronden, staat gepland op 20 juli in het AT&T Stadium, de thuisbasis van de Dallas Cowboys. Tyson waarschuwt Paul, onderstrepend dat zijn dansjes van YouTube ver achter hem liggen en dat hij klaar is voor de strijd.

error: Kopiëren mag niet!