Joel Embiid Leidt Sixers naar Overwinning na Terugkeer

Joel Embiid, die voor zijn blessure de NBA leidde met een gemiddelde van 35.3 punten per spel, is teruggekeerd en leidde de Philadelphia 76ers naar een 109-105 overwinning tegen Oklahoma City Thunder. Na een afwezigheid sinds 30 januari wegens een operatie aan zijn linkermeniscus heeft Embiid in zijn terugkeer 24 punten gescoord. Samen met Kelly Oubre Jr., die 17 van zijn 25 punten in het vierde kwart scoorde, droeg Embiid bij aan de overwinning door in het vierde kwart 10 punten te scoren, wat resulteerde in een beslissend voordeel. Ondanks de 22 punten van Chet Holmgren voor de Thunder, wisten de 76ers de overwinning veilig te stellen. Dit was slechts de derde nederlaag in 10 wedstrijden voor de Thunder. Embiid was perfect vanaf de vrije worp-lijn met 12 uit 12 en droeg bij met zeven assists, zes rebounds en drie steals.

error: Kopiëren mag niet!