Onderzoek naar Valse Postzegels door Royal Mail na Klachten

Royal Mail heeft beloofd de problemen met hun nieuwe postzegels met streepjescode te onderzoeken na berichten dat honderden Britten onterecht US $ 6 dollar boetes hebben gekregen voor het ontvangen van brieven met postzegels die als ‘vals’ werden beschouwd. Sinds de overstap naar postzegels met streepjescode in juli 2023 zijn er klachten over vermeende valse postzegels, zelfs die rechtstreeks bij Royal Mail winkels zijn aangeschaft. Ondanks de zorg onder consumenten dat de nieuwe postzegels onterecht als nep worden gemarkeerd, heeft Royal Mail bevestigd samen te werken met retailers en handhavingsinstanties om het probleem grondig te onderzoeken en waar nodig te vervolgen. De kwestie heeft geleid tot ernstige bezorgdheid, waarbij het postkantoor elke bewering over de aankoop van valse postzegels in hun winkels als ‘uiterst ernstig’ beschouwt.

error: Kopiëren mag niet!