Messi Mist Concacaf Champions Cup Kwartfinale vanwege Blessure

Lionel Messi zal niet deelnemen aan de heenwedstrijd van de kwartfinale van de Concacaf Champions Cup tussen Inter Miami CF en Monterrey wegens een aanhoudend probleem met zijn rechterhamstring. Ondanks de deelname aan de teamtraining, heeft Miami’s hoofdcoach Gerardo “Tata” Martino besloten geen risico’s te nemen met de fitheid van zijn spelers. Het laatste optreden van Messi was op 13 maart tegen Nashville SC, waar hij bijdroeg met een doelpunt en een assist. Hij heeft dit seizoen tot dusver vijf doelpunten en twee assists op zijn naam staan voor Miami. Messi miste ook beide vriendschappelijke wedstrijden van Argentinië door de blessure. Inter Miami kijkt uit naar hun volgende MLS-match tegen de Colorado Rapids en het is nog onduidelijk of Messi dan kan spelen. De returnwedstrijd tegen Monterrey is gepland op 10 april in Mexico.

error: Kopiëren mag niet!