Nicki Minaj Turnt MSG klaar voor ‘Pink Friday 2 Tour’ New York Stop

Er is geen plaats zoals thuis. Nicki Minaj bezorgde haar New Yorkse publiek een avond om nooit te vergeten tijdens haar Madison Square Garden-stop van de Pink Friday 2-tour. De avond was spannend voordat ze zelfs maar het podium betrad, toen DJ Boof een hele reeks hits van de Queens-rapper speelde, Pop Smoke’s ‘Dior’, Rihanna’s ‘Take A Bow’ en A$AP Ferg’s ‘Plain Jane’. Hij speelde zelfs in op de diversiteit van het uitverkochte publiek en speelde nummers als ‘You Belong With Me’ van Taylor Swift en ‘Baby’ van Justin Bieber.

Ras, religie of geloofsovertuiging deden er niet toe voor de zee van mensen die roze droegen toen ze opdaagden voor elk nummer dat Boof speelde.

De energie bereikte een nieuw niveau toen Onika eindelijk het podium betrad. Natuurlijk zong ze nummers als ‘Press Play’, ‘FTCU’ en ‘Needle’ van haar nieuwste album Pink Friday 2, maar het waren de eerste nummers in haar catalogus die de mensen echt in de war brachten.

Er was geen enkel droog oog in de arena toen Minaj ‘Save Me’ riep. Je kon geen enkele stille persoon vinden toen ze haar lot opeiste in ‘Moment 4 Life’.

Fans werden getrakteerd op een speciale verrassing toen 50 Cent en G-Unit optraden voor een set van bijna 20 minuten. Ze speelden ‘Many Men’, ‘I Get Money’, ‘In Da Club’ en meerdere andere klassieke platen uit de jaren 2000. Monica was net zo geweldig met haar live vertolking van “So Gone” en andere hits in haar catalogus.

Nicki Minaj’s Pink Friday 2 World Tour is ter ondersteuning van haar nieuwste album, Pink Friday 2. Op de LP van december 2023 stonden Drake, J. Cole, Lil Wayne en Future. Het debuteerde op nummer 1 in de Billboard 200 en ze bracht meerdere luxe versies uit.  De luxe edities voegden “Beep Beep” toe met 50 Cent, “Love Me Enough” met Monica en Keyshia Cole, en “Press Play” met Future.

error: Kopiëren mag niet!