Jhalak Dikhhla Jaa 11 winnares Manisha Rani koopt grond voor haar nieuwe huis

Manisha Rani, de winnares van Jhalak Dikhhlaa Jaa 11, heeft onlangs een lang gekoesterde droom vervuld door een grond en een huis in Bihar te kopen. Manisha uitte haar opgetogenheid en verklaarde dat het verwerven van het huis een droom was die voor haar uitkwam. Nu de noodzakelijke wettelijke formaliteiten zijn vervuld, inclusief het registratieproces, heeft ze nu volledige toegang tot het onroerend goed.

Manisha ging naar haar vlog, waar ze haar extatische gevoelens deelde: “En we waren gekomen om ons eigendom te registreren voor de handel, dus nu hebben we ons geregistreerd en vandaag is het een heel speciale en speciale ochtend voor mij. Omdat ik vandaag voor het eerst een land in Bihar heb afgepakt van mijn zuurverdiende geld en ik ben erg blij. Iedereen droomt ervan om met zijn zuurverdiende geld een huis te kopen. En vandaag heeft uw Manisha Rani eindelijk een onroerend goed gekocht in Bihar. We waren dus net bij de rechtbank aangekomen. En al ons officiële werk is gedaan. En nu gaan we het land bekijken. Eerlijk gezegd heb ik het land nog niet gezien. Mijn vader zorgde voor alles. Ik heb er gewoon voor betaald.”

Voor Manisha symboliseert deze investering niet alleen financiële zekerheid, maar ook een belangrijke mijlpaal in haar persoonlijke reis. Het weerspiegelt haar vastberadenheid en harde werk waardoor ze deze prestatie heeft kunnen bereiken.

Terwijl ze aan de volgende fase van haar leven begint, blijft Manisha dankbaar voor de steun van haar familie, vrienden en fans, die tijdens haar hele reis een constante bron van aanmoediging zijn geweest.

error: Kopiëren mag niet!