Will Smith weet niet hoeveel geld hij heeft 

De acteur vertelt over zijn nieuwe kijk op het leven en zegt dat er vanaf zijn vijftigste ‘iets verandert’. Het leven van Will Smith veranderde voor altijd na de klap die hij Chris Rock gaf tijdens het Oscars-gala van 2022. Het was een incident waarvan aanvankelijk werd aangenomen dat het gepland was, totdat de waarheid aan het licht kwam. Sindsdien is de artiest gesanctioneerd door de Academie.

Dat was niet het enige gevolg, want de afgelopen twee jaar heeft hij veel projecten verloren waaraan hij zou gaan deelnemen en hebben de merken hem de rug toegekeerd. De publicatie van zijn memoires heeft echter weer enige financiële steun gegeven aan een van Hollywood’s bekendste gezichten.

Volgens Forbes wordt het nettovermogen van de acteur geschat op ongeveer 350 miljoen dollar. In een interview met Complex heeft hij echter toegegeven dat hij niet weet hoeveel geld hij heeft, waarmee hij bevestigt: “Ik weet het niet eens, man. Ik bespreek zulke dingen niet.”

Will Smith zei tegen Complex: “Dit is de inkrimpingsfase van mijn leven. De eerste helft van mijn leven was verzamelen, verzamelen, verzamelen, de tweede helft van mijn leven zal geven, geven, geven.” “Mensen hebben altijd ergens rond hun vijftigste dat moment waarop er iets verandert”, vervolgde hij.

“Maar wat er gebeurt, is dat je je realiseert dat niets ervan je gelukkig kan maken. Als je eenmaal alles hebt gekocht wat je wilt en er is letterlijk niets anders op aarde dat je nog wilt kopen, zou ik willen dat dit een geschenk was dat iedereen zou kunnen hebben, want er is  niets dat materiaal kan doen om je tevreden te stellen. Ik zit in die fase van mijn leven die eigenlijk beangstigend kan zijn, als je beseft dat geen relatie, geen geld, geen kinderen, er letterlijk niets is dat je gelukkig kan maken. Dat geluk is intern, volledig frontaal contact met je duistere ridder van de ziel en je bent het erover eens dat je hier gelukkig moet worden”, zei hij, wijzend naar zijn hoofd en vervolgens naar zijn hart.

“Je moet hier gelukkig zijn zonder dat soort dingen. Je moet blij zijn met de mensen van wie je houdt, je kunt het niet van hen proberen af ​​te pakken. Het is niet voor bangeriken.”

error: Kopiëren mag niet!