Echtpaar Bhaggoe-Gowrie viert gouden huwelijk

Het echtpaar Bhaggoe-Gowrie vierde 31 maart temidden van hun kinderen, hun gouden huwelijk.

De heer Jagdiespersad Bhaggoe is geboren op 10 augustus 1955 in het district Suriname. Toen hij 18 was trad hij in dienst bij de overheid als toezichthouder bij het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij. Ook werkte hij ongeveer een jaar bij bouwbedrijf Van Kessel. Hij heeft zijn dienstjaren bij Houtmaatschappij Bruynzeel N.V. beëindigd, waar hij 36 jaar lang zijn krachten heeft gegeven. Zijn hobby’s zijn voetballen, vissen en tuinieren.

Mevrouw Anarkelie  Gowrie is geboren op 29 januari 1958 in het district Suriname. Na haar huwelijk is ze ‘fulltime’ huisvrouw en zorgt ze voor het gezin. Uit het huwelijk werden drie dochters en twee zonen geboren. Het echtpaar is ook rijk aan twee kleinkinderen.

Een bijzondere mijlpaal in het echte leven is het kopen van een stuk grond en het zelf opzetten van een huis. Als religieuze overtuiging beoefent het echtpaar het hindoeïsme. De felicitaties werden overgebracht door vertegenwoordigers van districtscommissaris Mohamed Shafiek Goelaman van Wanica Zuid-Oost. Het geld dat bij zo’n mijlpaal hoort, wordt overgemaakt naar een door het echtpaar opgegeven bankrekeningnummer.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!