Archana Puran Singh vertelt over ‘neplachen’ in ‘The Kapil Sharma Show’ 

Archana Puran Singh, bekend van haar rol als jurylid bij comedyshows, kijkt reikhalzend uit naar de release van ‘The Great Indian Kapil Show’. Naast Kapil Sharma, Sunil Grover en anderen zal Archana opnieuw het publiek vermaken.

In een recente media-interactie reflecteerde ze op haar reis in ‘The Kapil Sharma Show’ en ging ze in op de kritiek waarmee ze te maken kreeg vanwege wat sommigen beschouwden als ‘fake-lachen’ om grappen die niet klopten.

Archana vertelde openhartig: “Ik wist niet dat ik op een dag beroemder zou worden vanwege mijn gelach. Als actrice dacht ik altijd dat het mijn optredens zouden zijn die bekend zouden worden, maar kijk maar waar het lot je heen brengt.”

Ze uitte haar vreugde over het hebben van wat zij beschouwt als de ‘beste baan ter wereld’, en benadrukte hoe ze zich voortdurend ‘een weg naar de bank lacht’. Archana ging in op de kritiek uit het verleden op het lachen om slechte grappen en gaf toe: “Eerder zeiden mensen dat ik ook om slechte grappen lachte, maar ik was er niet blij mee.”

Ze legde de dynamiek erachter uit en vertelde hoe haar lach soms door de makers werd gebruikt om grappen te verheffen die geen punch hadden, maar dat dit niet altijd goed aansloeg bij het publiek. Dit leidde tot kritiek en twijfels over de integriteit van haar lach. Terugkijkend op haar reis uitte Archana haar dankbaarheid voor de kans om deel uit te maken van zo’n succesvolle show.

Ze merkte op: “Het is een geweldige kans om één aflevering, één show te zien. Mensen snakken ernaar om het evenement bij te wonen, om de live Kapil Sharma-show te bekijken, en ik kijk er elke keer als een gast naar.”

error: Kopiëren mag niet!