Ajay Devgan vertelt in virale video over zijn huwelijk met Kajol 

Ajay Devgan en Kajol zijn tegenwoordig een van de meest geliefde koppels in Bollywood. Hun fans houden ervan om hun geklets buiten het scherm te zien en waarderen hun ‘tegenpolen trekken’ chemie. Ajay Devgan had echter onthuld dat hun moraal en gedachten vrij gelijkaardig zijn.

In een interview vertelde Ajay waarom hij met Kajol trouwde. Ranveer Allahabadia vroeg Ajay op zijn podcast: “Waarom heb je ervoor gekozen om met Kajol, je vrouw, te trouwen?” Ajay antwoordde: ‘Ik weet het echt niet. Ik bedoel, we hebben elkaar ontmoet, we konden het goed met elkaar vinden en we begonnen elkaar te zien zonder zelfs maar een aanzoek te doen. Toen werd het uiteindelijk vanzelfsprekend dat we gingen trouwen.”

“Het denkproces is ook dat onze gedachten op elkaar lijken en wat we ook zeggen, onze moraal en dit soort dingen, ze lijken in elkaar te passen. Dus het ging gewoon in een stroom”, voegde Ajay eraan toe.

Ondertussen maakt Ajay zich op voor de release van zijn aankomende film, Maidaan. Maidaan is gebaseerd op voetbalcoach Syed Abdul Rahim, onder wiens leiding het Indiase voetbalteam de Aziatische Spelen van 1951 en 1962 won. Het team bestond destijds uit illustere spelers als Chunni Goswami, PK Banerjee, Balaram, Franco en Arun Ghosh.

De film zal botsen met de aankomende film van Akshay Kumar en Tiger Shroff, ‘Bade Miyan Chote Miyan’. ‘Bade Miyan Chote Miyan’ staat klaar voor een release op Eid. Ondertussen was Ajay voor het laatst te zien in de bovennatuurlijke film Shaitaan. De film verscheen op 8 maart van dit jaar in de bioscopen. In de film spelen ook R Madhavan en Jyothika de hoofdrollen. Het werd goed ontvangen aan de kassa en draait nog steeds sterk.

error: Kopiëren mag niet!