60 diamanten huwelijksjaren echtpaar Oedit Doebe-Patandin

Onlangs mocht het echtpaar Oedit Doebe-Patandin het heugelijk feit vieren, dat zij 60 jaar in de echt zijn verbonden met elkaar. Dit vierden ze samen met hun kinderen, kleinkinderen, families en vrienden.

Pandit Oedaibhan Oedit Doebe (82), heeft 34 jaar voor de HEM Suriname gewerkt tot zijn pensioen. Hij is ook 42 jaar Pandit van de Sanatan Dharm, dat ook hun religie is. Mevrouw Biemla Oedit Doebe-Patandin (77), is al jaren samen met haar man bezig met sociale projecten, tot de dag van vandaag.

Uit dit huwelijk zijn 3 jongens en 1 meisje geboren. Verder hebben zij 7 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen. In gesprek met Dagblad Suriname geven ze als hoogtepunt in hun leven aan, dat ze heel tevreden mogen terugblikken op 60 jaar huwelijk. Ze voelen zich enorm gezegend met hun kinderen, die allemaal goed zijn terechtgekomen in de maatschappij.

Als geheim van hun mijlpaal samen zeggen ze dat goede communicatie, goede verstandhouding en wederzijds vertrouwen de ‘diamanten’ regels zijn binnen het huwelijk. Van de regering mocht het echtpaar een bloemstuk in ontvangst nemen. 

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!