Jessica Alba bracht Pasen met wat quality time door met haar familie

De actrice plaatste zondag twee nieuwe familiekiekjes op social media ter gelegenheid van de feestdag. Zij viert Pasen met haar man en drie kinderen. Ter gelegenheid van de voorjaarsvakantie op zondag deelde de actrice, 42, nieuwe foto’s op Instagram van zichzelf en echtgenoot Cash Warren, poserend met hun drie kinderen: de 6-jarige zoon Hayes en dochters Haven Garner, 12, en Honor Marie, 15.

Op de eerste foto glimlacht het gezin van vijf en poseert met de armen om elkaar heen terwijl ze buiten staan.

In het tweede shot hebben Warren en Honor het een beetje gehamerd, waarbij de tiener een vredesteken laat zien en haar vader zijn armen naar de zijkanten uitstrekt. Alba en haar oudste kind laten op de foto’s hun vergelijkbare mode-smaak zien, aangezien ze allebei outfits droegen met topjes in bandeau-stijl.

Haven draagt een klassiek spijkerjasje over haar zwarte mini-jurk, terwijl broer Hayes er schattig casual uitziet in een geruit overhemd, T-shirt en spijkerbroek.

error: Kopiëren mag niet!