Stabiele Toestand voor Maanum na Instorting tijdens League Cup Finale**

Arsenal-middenvelder Frida Maanum is stabiel na een angstaanjagend moment waarbij ze instortte tijdens de Women’s League Cup finale tegen Chelsea. Het incident gebeurde in de slotfase van de wedstrijd in Wolverhampton, waardoor paramedici en medisch personeel snel in actie kwamen. Maanum, die met zuurstof werd bijgestaan, werd uiteindelijk op een brancard van het veld gedragen. Ondanks de zorgwekkende situatie kon de wedstrijd worden hervat, met Alessia Russo als vervanging voor Maanum. Arsenal maakte bekend dat Maanum bij bewustzijn is, kan praten en blijft onder toezicht van het medische team. Het team won de cup dankzij een doelpunt van Stina Blackstenius, Maanum’s beste vriend, in de 116e minuut. Russo uitte haar zorgen over Maanum’s welzijn en prees haar toewijding op het veld. Het team staat achter Maanum en hoopt op haar snel herstel.

error: Kopiëren mag niet!