Akanji bekritiseert Arbitrage na Doelpuntloos Gelijktrekken tegen Arsenal**

Manchester City-verdediger Manuel Akanji uitte zijn verbazing over het feit dat Arsenal tijdens hun recente Premier League-wedstrijd ontsnapte aan wat hij ‘duidelijke gele kaarten’ noemt. Tijdens het 0-0 gelijkspel in het Etihad Stadium, waarbij slechts drie schoten op doel werden geregistreerd, leken de Arsenal-spelers volgens Akanji meerdere overtredingen onbestraft te laten door scheidsrechter Anthony Taylor. Arsenal kreeg tijdens de wedstrijd alleen gele kaarten voor tijdverspilling, terwijl de City-verdediger specifiek een late tackle van Kai Havertz op Stefan Ortega aanhaalde als een gemiste kans voor een boeking.

Nu Liverpool door hun overwinning op Brighton de Premier League aanvoert, kijken zowel Manchester City als Arsenal naar de resterende wedstrijden om hun titelaspiraties levend te houden. Pep Guardiola’s City, nu derde, en Arsenal bereiden zich beide voor op hun volgende wedstrijden, met de hoop alle resterende punten te pakken in de felle titelrace. Gabriel Jesus van Arsenal benadrukte het belang van focus op hun eigen prestaties in de komende cruciale fase van het seizoen.

error: Kopiëren mag niet!