Bologna Blaast Serie A Race om Champions League Open**

Bologna FC heeft zijn claim op een indrukwekkende plek in de Champions League versterkt na een dominante 3-0 overwinning op Salernitana, waarmee het team zijn achtste overwinning in negen wedstrijden behaalde. Dankzij treffers van Riccardo Orsolini, Alexis Saelemaekers en een late goal van Charalampos Lykogiannis blijft Bologna sterk op de vierde plaats in de Serie A, met slechts twee punten achterstand op Juventus. De recente reeks overwinningen onder leiding van coach Thiago Motta heeft het team niet alleen in de race voor Europese glorie gehouden maar plaatst ook druk op Juventus, dat onlangs een nederlaag leed tegen Lazio. Met de vernieuwde opzet van de Champions League die mogelijk een extra Serie A-team toelaat, blijft Bologna in een gunstige positie om geschiedenis te schrijven door zich voor het eerst te kwalificeren. Ondertussen worstelt Salernitana met de dreiging van degradatie, waarbij de recente nederlaag de zorgen voor het team slechts vergroot.

error: Kopiëren mag niet!