Premier League Scheidsrechters Niet Op Niveau, Kritiek van Burnley’s Kompany**

Burnley’s manager Vincent Kompany heeft zijn bezorgdheid geuit over de standaard van scheidsrechters in de Premier League, nadat verschillende controversiële beslissingen de kritiek op de arbitrage hebben versterkt. Na een wedstrijd tegen Chelsea, waarin zijn team tot tien man werd teruggebracht en Kompany zelf een rode kaart kreeg vanwege protest tegen een betwiste penaltybeslissing, sprak Kompany zijn frustratie uit. Burnley, dat momenteel strijdt tegen degradatie en op de 19e plaats staat, speelde met 2-2 gelijk tegen Chelsea.

Kompany bekritiseerde de toegenomen fouten door scheidsrechters dit seizoen en gaf aan dat dit een significant effect heeft op de punten en het seizoen van zijn team. Hij verklaarde vorig jaar de Engelse scheidsrechters nog tot de beste ter wereld te hebben genoemd, voelend dat er altijd gezond verstand werd toegepast, een gevoel dat dit jaar ontbreekt. Desondanks heeft hij na de wedstrijd tegen Chelsea zijn excuses aangeboden aan de officials. Met nog acht wedstrijden te gaan, benadrukt Kompany dat deze niet bepalend zijn voor de club en belooft te blijven strijden voor elke kans.

error: Kopiëren mag niet!