Andy Murray Mist Monte Carlo en München door Enkelblessure**

Andy Murray zal niet deelnemen aan de Monte Carlo Masters en de Munich Open volgende maand, omdat hij herstelt van een ernstige enkelblessure die hij opliep tijdens het Miami Open. De 36-jarige tennisster verzwikte zijn enkel in de beslissende set tegen Tomas Machac in Zuid-Florida en zou volgens eerdere verklaringen door gescheurde ligamenten voor een “langere periode” uitgeschakeld zijn. Een verklaring van zijn team maakte bekend dat Murray, na overleg met zijn medisch team, heeft besloten de Rolex Monte Carlo Masters en BMW Open München over te slaan. Hoewel het nog onduidelijk is hoe lang Murray buiten spel staat, geeft hij aan zo snel mogelijk weer op de baan te willen staan. Murray, een voormalige nummer 1 van de wereld en drievoudig Grand Slam-kampioen, had na een heupoperatie in 2019 een comeback gemaakt. Hij had plannen om zijn carrière na deze zomer af te bouwen, met de hoop nog deel te nemen aan de Olympische Spelen en de French Open.

error: Kopiëren mag niet!