Late Gelijkspel Redt Brentford tegen Manchester United**

In een dramatische Premier League-wedstrijd wist Brentford in de allerlaatste minuten van de wedstrijd een 1-1 gelijkspel te behalen tegen Manchester United, ondanks een dominant optreden. Brentford, die maar liefst 31 keer schoot waarvan vier keer op het houtwerk, leek op weg naar een teleurstellende nederlaag na een doelpunt van Mason Mount in de 96e minuut voor United. Maar Brentford bleef vechten en werd beloond toen Kristoffer Ajer in de 99e minuut alsnog de gelijkmaker binnentikte.

Het doelpunt van Ajer kwam als een teleurstelling voor United, die hun zicht op de Champions League-plekken verder zagen vervagen na deze cruciale wedstrijd. Met deze uitslag blijft United nu elf punten achter op de top vier en acht punten achter Tottenham. Erik ten Hag gaf toe dat Brentford met meer passie speelde en bekritiseerde het optreden van zijn eigen team. Ivan Toney, fris van een Engels international optreden, en zijn teamgenoten toonden veerkracht en hebben bewezen dat ze ver verwijderd zijn van de degradatiezone. Brentford’s coach, Thomas Frank, benadrukte dat het geloof in de voetbalgod voor even was getest, maar zijn team toonde karakter door terug te vechten voor een welverdiend punt.

error: Kopiëren mag niet!