Orlando Magic Maakt Indruk Tegen Memphis Grizzlies**

Wendell Carter Jr. leidde de Orlando Magic naar een overtuigende overwinning van 118-88 op de Memphis Grizzlies, waarmee een einde kwam aan een reeks van drie nederlagen. Orlando, die op een gegeven moment voorsprong nam met 43 punten, zag zeven spelers in dubbele cijfers scoren, met opvallende bijdragen van Cole Anthony en Jalen Suggs (elk 15 punten), Franz Wagner (13 punten) en Paolo Banchero (13 punten, 9 rebounds, 7 assists). Orlando domineerde de wedstrijd vanaf de openingsminuten en had een schotprecisie van 48,7%, waarvan 50% vanaf de driepuntslijn.

De Grizzlies hadden te kampen met een make-shift opstelling door de afwezigheid van Desmond Bane en Santi Aldama. Jordan Goodwin bood vanaf de bank de meeste weerstand met 16 punten en 11 rebounds.

Daarnaast leidde Giannis Antetokounmpo de Milwaukee Bucks naar een zege op Atlanta met 36 punten en 16 rebounds, waarmee de Bucks hun verliesreeks van twee wedstrijden doorbraken. De Hawks’ Bogdan Bogdanovic scoorde indrukwekkend met 38 punten en 10 rebounds.

Verder wist Boston Celtics de New Orleans Pelicans te verslaan met 104-92, dankzij een sterke verdediging en een dominante derde kwart. Kristaps Porzingis en Jayson Tatum waren de uitblinkers bij de Celtics, terwijl Zion Williamson en CJ McCollum de leiding namen voor de Pelicans.

error: Kopiëren mag niet!