Rihanna’s pixie-style mullet is haar grootste haartransformatie in jaren

Met heerlijk onverwacht nieuws heeft Rihanna haar status van extraordinaire haarkameleon teruggewonnen nadat ze tijdens een zakelijke bijeenkomst in Santa Monica een verrassend kort kapsel had.

Toen ze de strandwijk van Los Angeles binnenstapte, schuwde de ontwrichter van de muzikanten- en schoonheidsindustrie haar onlangs geprefereerde lange donkerbruine lokken voor een stijl die leek op haar pixiesnit van eind jaren negentig en begin 2010. Bij het bijwerken van de stijl voor haar nieuwe moedertijdperk zocht de moeder van twee kinderen naar een ruigere vorm die synoniem was met de hardere trend die populair was in 2021.

Gezien het feit dat het kapsel viel. Nadat het synoniem werd met de ‘Fitzroy Garage Sesh’ larrikins, raakte Rihanna’s terugkeer naar haar roots uit de publieke gunst nadat het synoniem werd met de ‘Fitzroy Garage Sesh’ larrikins, en zou dit een verschuiving in de tijdsgeest kunnen betekenen.

De zangeres droeg een andere kenmerkende look voor het uitje: athleisure-aangrenzende luxe mode. Ze combineerde haar bijgesneden honingkleurige haar met een sportieve zonnebril met camouflageprint van Balenciaga, een denimjeans van Bottega Veneta. Alaïa’s nieuwste ‘It’ Le Teckel-schoudertas, een tweed Gucci-vest met broche details en de felbegeerde ‘GG’-slingbacks van de Italiaanse luxeman met ingelegde kristalmotieven.

Haar excursie markeert de eerste keer dat ze in het openbaar wordt gezien sinds haar terugkeer in de VS na haar gerapporteerde optreden van meerdere miljoenen dollars tijdens de pre-huwelijksceremonie voor de zoon van de rijkste man van India.

Het is niet duidelijk wat de plotselinge verandering in uiterlijk heeft veroorzaakt, maar na een hele reeks recessiebestendige updates van de stijlset van beroemdheden verwelkomen we elke gedurfde verandering.

error: Kopiëren mag niet!