Homeland Security doet inval in huis Diddy in LA

Het huis van Sean ‘Diddy’ Combs in Los Angeles werd maandag door Homeland Security Investigations (HSI) bezocht in verband met een federale zaak inzake sekshandel, aldus de autoriteiten. De federale inval vond plaats in het huis van Combs ter waarde van $ 40 miljoen in de weelderige wijk Holmby Hills in LA en aan de andere kant van de kust heeft HSI ook het huis van de muziekmagnaat in Miami op Star Island opgeknapt.

“Eerder heeft Homeland Security Investigations New York wetshandhavingsacties uitgevoerd als onderdeel van een lopend onderzoek met hulp van HSI Los Angeles, HSI Miami en onze lokale wetshandhavingspartners. We zullen verdere informatie verstrekken zodra deze beschikbaar komt”, aldus HSI in een vrijgegeven verklaring.

Het grondpersoneel van FOX 11 ter plaatse ontdekte dat het huis geregistreerd was bij Bad Boys Films, een divisie van Bad Boy Entertainment, samen met een van de dochters van Combs. In deze fase van het onderzoek heeft het ministerie van Binnenlandse Veiligheid Diddy niet als focus van het onderzoek genoemd.

SkyFOX maakte ook beelden van enkele mensen die het huis verlieten en vervolgens werden vastgehouden. Hun namen en connecties met de zaak of de overblijfselen van Diddy zijn onbekend.

Homeland Security-expert Hal Kempfer sloot zich aan bij FOX 11 tijdens de laatste nieuwsverslaggeving en zei dat er beschuldigingen zijn geweest dat hij jonge vrouwen had gedrogeerd en dat de dienst waarschijnlijk onderzoek doet naar de vermeende misdaden die in meerdere staten zijn gepleegd.

Kempfer voegde enig bewijsmateriaal toe waarnaar ze op zoek zijn, waaronder laptops, flashdrives en alles wat Combs in verband zou kunnen brengen met de beschuldigingen. Bovendien zei hij dat het verkrijgen van een huiszoekingsbevel van deze omvang een langdurig proces vereist en dat samenwerking met staats- en lokale advocaten waarschijnlijk vereist was.

error: Kopiëren mag niet!