Afgewezen franchiserol van $ 7,3 miljard door Denzel Washington zou 8-jarig box office-record hebben verbroken

Denzel Washington sloeg een rol in een filmfranchise van $ 7,3 miljard af, en het kostte hem de kans om daarbij een achtjarig box office-record te verbreken. Hij had een gemakkelijke kans om een ​​acht jaar oud box office-record te verbreken, maar hij verloor het door een rol in de Fast & Furious-franchise af te wijzen.

De racefranchise met een hoog octaangehalte is in de loop van meer dan twintig jaar een van de grootste in Hollywood geworden.

Furious 7 was in dit opzicht een cruciaal deel, aangezien het de eerste Fast & Furious-film werd die meer dan $ 1 miljard opbracht, waardoor de lat voor toekomstige films hoger werd gelegd. De aanhoudende populariteit en het succes van de films hebben ertoe bijgedragen dat de franchise van $ 7,3 miljard veel opmerkelijke sterren heeft gerekruteerd, zoals Dwayne Johnson.

Er was bijna een tijd dat Denzel Washington zich zelfs bij Fast & Furious zou hebben aangesloten. In 2013 werd door Deadline gemeld dat Denzel werd benaderd voor een rol in Furious 7. Regisseur James Wan en franchiseproducent Vin Diesel wilden blijkbaar dat hij een niet nader genoemde rol op zich zou nemen.

Er wordt aangenomen dat de rol in kwestie uiteindelijk Mr. Nobody was, het personage dat Kurt Russell in de film speelde. Denzel sloeg echter een rol in Fast & Furious af, en hij kostte zichzelf daarbij een gegarandeerd nieuw box office-record.

error: Kopiëren mag niet!