Mariah Carey viert 55e verjaardag in stijl

Mariah Carey heeft haar 55e verjaardag, of zoals ze het zelf noemt ‘anniversary’, op spectaculaire wijze gevierd. De zangeres, die onlangs samenwerkte met Ariana Grande, deelde foto’s van zichzelf op een zandstrand in een gladde, blauwe, met pailletten versierde jurk. Haar outfit benadrukte haar indrukwekkende figuur terwijl ze poseerde op het zand, compleet met glamoureuze make-up en haar haar in een golvende paardenstaart.

Mariah genoot ook van haar tijd op een luxe jacht en poseerde terwijl de boot over de oceaan snelde. Haar Instagram-updates gingen door in de avond, waar ze een glamourshot van zichzelf deelde tegen een achtergrond van de oceaan bij schemering in een korte zilveren jurk. Ze vierde de gelegenheid door mee te zingen met ‘Feels Good’ van Tony! Toni! Toné! en haar glas champagne tegen de camera te klinken, tot vreugde van haar ongeveer 13,4 miljoen volgers en beroemde fans.

Mariah staat bekend om haar terughoudendheid om haar echte leeftijd te onthullen en claimde ooit ‘eeuwig 12’ te zijn. Ze zal binnenkort terugkeren naar het podium in Las Vegas met haar ‘Celebration of Mimi’-residency, ter ere van het 19-jarige jubileum van haar album ‘The Emancipation Of Mimi’.

error: Kopiëren mag niet!