Beyoncé verrast met ‘Cowboy Carter’: Een mix van country en verrassende samenwerkingen

Beyoncé heeft haar fans opgewonden door de tracklijst van haar nieuwste album ‘Cowboy Carter’ te onthullen, slechts twee dagen voor de officiële release. Het album, dat als een vervolg op het Grammy-winnende ‘Renaissance’ gezien kan worden, markeert Beyoncé’s verdere exploratie in de countrymuziek sinds haar nummer ‘Daddy Lessons’ in 2016.

De tracklijst omvat niet alleen een cover van Dolly Parton’s ‘Jolene’, maar hint ook naar samenwerkingen met countrylegendes Willie Nelson en Linda Martell. De lijst bevat diverse nummers, waaronder ‘Texas Hold ‘Em’ en ’16 Carriages’, die al vooruitlopen op de rijke muzikale ervaring van het album.

Met dit album betreedt Beyoncé verder het country-genre, terwijl ze ook trouw blijft aan haar roots. Volgens Dolly Parton heeft Beyoncé ‘Jolene’ opgenomen, wat wijst op een spannende mix van genre-overschrijdende tracks. De betrokkenheid van Linda Martell, pionier in het country-genre als succesvolle zwarte artiest, en Willie Nelson verrijkt de diversiteit en diepte van het album.

‘Cowboy Carter’ belooft niet alleen een vernieuwend album te worden in Beyoncé’s discografie, maar ook een mijlpaal in de integratie van country-invloeden in moderne popmuziek. Fans en muziekliefhebbers kijken reikhalzend uit naar de volledige release.

error: Kopiëren mag niet!