Vrouw bevalt voor politiebureau Latour van meisje met hulp twee agentes

Een vrouw is dinsdagmiddag 26 maart rond kwart voor vijf voor het politiebureau Latour bevallen van een meisje. Volgens verklaring van de zus, kwamen zij en haar hoogzwangere jongere zus van de RGD poli Latour en liepen naar het voorterrein van politiebureau Latour om een taxi te pakken.

Terwijl de oudere zus weg liep om een taxi te halen zag de ressort commandant de hoogzwangere vrouw zitten en gaf de opdracht aan zijn personeel om terstond een ambulance in te schakelen.

Daar de ambulance niet afgewacht kon worden, begon de hooggzwangere vrouw te persen onder begeleiding van een aanwezige broeder en twee vrouwelijke agenten. Een van de agentes hield het hoofdje van de baby vast en zo werd het meisje eruit begeleid en verwelkomd op deze wereld. Zij werd vervolgens op haar moeders buik gelegd. 

Na de bevalling arriveerde de ambulance en heeft het ambulancepersoneel de moeder verder behandeld en samen met haar baby afgevoerd.

error: Kopiëren mag niet!