Onjuiste berichtgeving KPS: dodelijk verongelukte 42-jarige automobilist R.S. is 24-jarige A.R., aspirant agent

In een eerder bericht van het Korps Politie Suriname (KPS) over een eenzijdig verkeersongeval met dodelijke afloop op de hoek van de Martin Luther King (MLK)-weg en de Tout Lui Faut Kanaalweg rechts, in het district Wanica, was vermeld, dat de 42-jarige automobilist R.S. maandagochtend 25 maart overleden. Dit was aangegeven aan de hand van de documenten die in het voertuig waren aangetroffen, aldus het KPS.

Naderhand is dinsdagochtend door familieleden aangegeven dat het verkeersslachtoffer in deze de aspirant agent van politie A.R. (24) is.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van A.R. door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!