Shah Rukh Khan toont poster van Aryan Khan’s nieuwe kledinglijn

Aryan Khan, zoon van de legendarische Shah Rukh Khan, heeft de nieuwste release van zijn high-end kledinglabel gepresenteerd. Deze nieuwe line-up biedt alle sfeer met een reeks gelikte kleding, geprijsd voor een Rs 16.000 tot Rs 99.000.

Afgelopen zondag toonde Shah Rukh Khan een nieuwe poster waarop zijn nakomelingen Aryan Khan en Suhana Khan te zien zien, wat het debuut markeert van de nieuwste release van Aryan’s modelabel. Deze collectie brengt de warmte met een reeks trendy uitrusting zoals hoodies, T-shirts, crop tops en spijkerjassen.

Shah Rukh Khan gebruikte social media om een mooie poster te delen. Op de poster staat het iconische trio: SRK zelf, naast zijn altijd stijlvolle kinderen Suhana Khan en Aryan Khan. Opvallende stukken in de exclusieve collectie zijn onder meer het spijkerjack, dat in de schappen ligt voor Rs 99.000, wat Aryan’s debuut in het denimontwerp markeert. tafereel. De hoodies kosten respectievelijk Rs 41.000 en Rs 40.000, terwijl de croptops, waaronder die van Suhana op de poster, getagd zijn voor Rs 16.000.

De T-shirts waarmee Shah Rukh Khan en Aryan Khan op de poster pronken, kosten elk Rs 21.500. Bovendien introduceert de nieuwste line-up cargobroeken voor een prijs van Rs 35.000. 

Ook al lijken deze prijzen misschien hoog, ze zijn eigenlijk een koopje vergeleken met Aryan’s eerste collectie uit 2023, die een adembenemend stuk bevatte met een prijs van Rs 2 lakh. In een eerder gesprek met GQ vertelde Aryan Khan over de betrokkenheid van zijn vader Shah Rukh bij het merk, waarbij hij benadrukte dat het meer is dan alleen dat zijn gezicht erop wordt geplakt.

error: Kopiëren mag niet!