Priyanka Chopra viert Holi met haar man Nick Jonas, dochter Malti Marie, familie en vrienden

Priyanka Chopra vierde Holi vrolijk en kleurrijk met haar familie en vrienden en een glimp van de festiviteiten is eindelijk online opgedoken, wat haar fans op social media in verrukking heeft gebracht.

Foto’s en video’s van het grote Holi-feest circuleerden op Instagram-fanpagina’s van de actrice, met momenten van lachen, dansen en samenzijn. Op een van de foto’s is Priyanka te zien op een groepsfoto met haar dierbaren, terwijl ze Malti Marie in haar armen houdt. Malti, gekleed in een schattige witte outfit met een klein wit hoedje, voegde charme toe aan het familieportret. Priyanka zag er stralend uit in een witte churidar, met haar haar elegant losgelaten.

Een video toont Priyanka die danst op dhol-beats met haar man Nick Jonas aan haar zijde. Hun aanstekelijke energie en dansbewegingen droegen bij aan de feestelijke sfeer, waarbij Priyanka Nick aanmoedigde om mee te doen en haar passen te evenaren.

Andere foto’s lieten Priyanka en Nick zien genieten van de festiviteiten, bedekt met roze kleuren en gelukkig poserend met familie en vrienden.

error: Kopiëren mag niet!