Gouden huwelijk echtpaar Djojoastro-Singosetro

Het echtpaar Djojoastro-Singosetro vierde maandag 25 maart hun gouden huwelijk te midden van hun kinderen en families.

De heer Johan Ramon Djojoastro is geboren op 15 januari 1955 in het district Suriname. Al op zijn zestiende werkte hij bij een spuitinrichting. Na een jaar kreeg hij een baan aangeboden. Hij was toen als losse arbeider werkzaam in het binnenland op de afdeling Bouw in dienst bij het ’s Lands Bosbeheer en Bostoezicht, L.BB, als schilder 2e klasse. Vanwege zijn inzet en prestaties werd hij bevorderd tot staf ambtenaar en bleef dat tot zijn pensionering.

Naast zijn baan gaf hij zijn wederhelft de steun bij het verkopen van warme vis, chips en klossoh. Als hobby’s heeft hij koken, jagen en hengelen.

Mevrouw Poni Wagijem Singosetro is geboren op 23 januari 1957 in het district Suriname. Zij heeft als hobby’s hengelen en tuinieren.

Door een ontmoeting op een feest leerde het koppel elkaar kennen. Het was liefde op het eerste gezicht. Na dat de wederzijdse ouders daar kennis van hadden genomen werd het huwelijk geregeld. In 1974 voltrok het huwelijk zich op 25 maart.

Uit het huwelijk zijn een zoon en drie dochters geboren. Ook is het echtpaar rijk aan twaalf kleinkinderen en vier achterkleinkinderen. Vol trots geeft het echtpaar aan blij te zijn dat al hun kinderen goed terecht zijn gekomen in de maatschappij en dat zij hen heeft kunnen voorzien van een stuk perceel.

Van huis uit is het echtpaar moslim en belijdt het Islam geloof en bezoeken de moskee Nurul Huda aan de Poerwodadiweg.

Bij dit heugelijk feit zijn de felicitatie overgebracht door vertegenwoordigers namens districtscommissaris Mohamed Shafiek Goelaman van Wanica Zuid-Oost. Het echtpaar mocht een bloemstuk, een certificaat en een ingelijste foto in ontvangst nemen. De middelen die gepaard gaan bij zulk een mijlpaal worden overgemaakt op een bank rekeningnummer opgegeven door het echtpaar.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!