‘Waggelende’ fietser (64) overlijdt na aanrijding met auto in Coronastraat

De 64-jarige fietser M.K. is na te zijn aangereden door een personenauto op zaterdag 24 maart in de Coronastraat ter plekke overleden. Agenten van politiebureau Geyersvlijt troffen na aankomst ter plaatse het slachtoffer M.K. aan die geen teken van leven meer vertoonde. 

Uit veilig gestelde camerabeelden blijkt, dat de fietser de vermoedelijke veroorzaker was van de aanrijding. Zowel de fietser als de automobiliste reed over de Coronastraat in de richting van Roopram. Volgens een ooggetuige reed de fietser waggelend over de weg en probeerde een andere auto de fietser in te halen. De betrokken automobiliste zag plotseling de fietser haar rijgedeelte opkomen en kon een aanrijding niet meer voorkomen. De fietser werd geraakt en liet ter plekke het leven. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

De materiële schade aan zowel de fiets als de auto is aanzienlijk. Het lichaam van M.K. is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. 

Het onderzoek naar deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Paramaribo.

error: Kopiëren mag niet!