Automobilist (42) rijdt kanaal langs Tout Lui Faut Kanaalweg in en overlijdt ter plekke

De 42-jarige automobilist R.S. is maandagochtend 25 maart bij een eenzijdig verkeersongeval op de hoek van de Martin Luther King (MLK)-weg en de Tout Lui Faut Kanaalweg in het district Wanica om het leven gekomen.

De politie van het bureau Livorno kreeg een melding van een aanrijding met dodelijke afloop waarop agenten naar de plek gingen voor onderzoek. Bij aankomst zagen de agenten dat het om een eenzijdig verkeersongeval ging waarbij een auto in het langs de weg lopende kanaal lag. 

Volgens een agent die het ongeval zag gebeuren, zei dat de automobilist R.S. door tot nog toe onbekende reden regelrecht het langs de weg lopende kanaal inreed. De agent bracht zijn voertuig tot stilstand en samen met een anderen schoten zij het slachtoffer te hulp en haalden hem uit het voertuig. Hierna legden zij R.S. op de langs de weg lopende berm en vermoedden dat de man geen teken van leven meer vertoonde. Bij aankomst van een ambulance constateerde het verplegend personeel dat de bestuurder was overleden. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van R.S. ter obductie door de politie in beslag genomen. Hangende het onderzoek is het voertuig ook ter herkeuring in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!