Gewelddadige overval op supermarkt te Uitkijk, Saramacca

De eigenaar van supermarkt BCC in Uitkijk, Saramacca, is vanochtend, dinsdag 26 maart, overvallen, waarbij hij ernstig mishandeld werd. Het incident, dat plaatsvond in de vroege uren van de dag, resulteerde in de noodzaak om het slachtoffer met spoed per ambulance naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo af te voeren.

De daders, die vermoedelijk hun toevlucht namen in een gestolen voertuig, zijn gevlucht via de Tawajarieweg richting Koewarasan, waarbij ze een spoor van chaos achterlieten.

De politie van Jarikaba, samen met leden van het Recherche BijstandsTeam (RBT), is ingeschakeld en ter plaatse om het voorval te onderzoeken.

Dit gewelddadige voorval komt een week na een belangrijke bijeenkomst tussen lokale autoriteiten en belanghebbenden over de aanpak van criminaliteit in het district. De brutale overval bewijst echter dat dergelijke misdadigers zich niet laten weerhouden door lokale pogingen om criminaliteit te bestrijden. De gemeenschap is geschokt door deze gewelddadige actie en roept op tot snelle acties om dergelijke misdaden in de toekomst te voorkomen.

error: Kopiëren mag niet!