Twee OTT’s met hetzelfde verhaal

Hrithik Roshan’s Fighter en Varun Tej’s Operation Valentine waren gebaseerd op dezelfde verhaallijn: de wraak na de Balakot-aanvallen. Beide films werden zo dicht bij elkaar in de bioscoop uitgebracht en leken in veel opzichten opvallend veel op elkaar. Fighter is een film die alleen in het Hindi is, terwijl Operatie Valentine tweetalig is in Telugu en Hindi.

Overigens was Fighter een gemiddeld tarief aan de kassa, terwijl Operatie Valentine groots bombardeerde.

Beide films werden op dezelfde dag op OTT uitgebracht. Operatie Valentine arriveerde op Amazon Prime Video terwijl Fighter aan het streamen was op Netflix. Het resultaat van de Box Office komt ook terug in de OTT-ruimte.

Fighter krijgt een gemiddelde ontvangst op Netflix, terwijl de reactie van Operation Valentine ronduit een grote teleurstelling is. Normaal gesproken hebben patriottische films wel deelnemers aan de OTT, maar dit is niet het geval bij Operatie Valentine. Het is de hoogste tijd dat Varun Tej de nodige correcties aanbrengt! 

error: Kopiëren mag niet!