Jaya Bachchan speelt met pichkari en Amitabh Bachchan is doordrenkt met kleuren tijdens Holi-vieringen

Holi betekende familietijd voor de Bachchans. Navya Naveli Nanda, heeft een kleurrijk fotoalbum van de galatijd met haar familie gedeeld. De familie Bachchan vierde Holi samen met veel kleuren en gujiya’s! 

In een nieuwe Instagram-post deelde Navya Naveli Nanda nieuwe foto’s van hun Holi-vieringen, waaronder Jaya Bachchan die speelde met een pichkari, en Amitabh Bachchan die een lieflijk kader deelde met Jaya en Navya. Bovendien waren er voor de gelegenheid ook speciale lekkernijen, waaronder gujiya’s!

Op de nieuwe foto’s die Navya op haar Instagram-account deelt, is ze te zien in een witte kurti, spelend met droge kleuren. Een video toont emmers gevuld met kleuren en waterpistolen voor gebruik.

Op een tweede foto poseren Amitabh, Jaya en Navya voor de camera. Amitabh koos voor een witte kurta-pyjama die hij combineerde met een crèmekleurige sjaal. Jaya hield op een andere foto een pichkari in haar handen en leek klaar om kleuren op haar doelwit te spuiten. ‘Rang Barse,’ schreef Navya bij het bericht.

De familie Bachchan had ook samen ‘Holika Dahan’ gevierd. Op een foto gedeeld door Navya bracht Abhishek tika (merkteken) op haar voorhoofd aan. Aishwarya Rai werd achteraan gezien met een rode tika op haar voorhoofd. Ze was gekleed in een wit-zwarte outfit en droeg ook sindoor.

error: Kopiëren mag niet!