Nora Fatehi verloor winnende prijs van 30 Lakh in seizoen 9 van Jhalak Dikhhla Jaa

De weg die Nora Fatehi heeft afgelegd van deelneemster naar jurylid bij Jhalak Dikhhla Jaa was lovenswaardig. Nora Fatehi is een naam die geen introductie behoeft. Ze heeft deelgenomen aan veel realityshows. Bigg Boss 9 en Jhalak Dikhhla Jaa 9 staan ​​bovenaan de lijst, waar de actrice deelnam.

Haar reis in de dans-realityshow was echter veel interessanter, omdat ze dezelfde show in het seizoen beoordeelde. Ja, dat lees je goed. Terwijl Nora deelnam aan JDJ 9, beoordeelde ze dezelfde dans-realityshow in seizoen 10, wat indrukwekkend was. Ze was medevoorzitter van het panel, samen met grote namen uit de industrie, zoals Karan Johar en Madhuri Dixit.

Nora en Cornel waren geliefd bij de juryleden, maar ze werd op de 10e plaats van de show geëlimineerd. Hoewel ze een van de beste artiesten was, verloor ze de kans om de show te winnen en een winnende prijs van 30 lakh, die werd gegrepen door Teriya Magar in JDJ 9. Nora kwam aan boord om Jhalak Dikhhla Jaa 10 te beoordelen voor een prijs van 25 lakh per aflevering.

Voor JDJ 10 verdiende de actrice in totaal 6,5 crore met de show. Dit was letterlijk 2500% hoger dan de winnende cheque van seizoen 9. Nora beoordeelde de show naast Madhuri Dixit, die 30 lakh per aflevering kreeg, en Karan Johar, die 20 lakh per aflevering kreeg! Ja, Karan Johar kreeg minder betaald dan Nora Fatehi! Momenteel vraagt ​​de actrice ongeveer 2 crore voor een project. 

Dit jaar was interessant voor haar omdat twee van haar films, Crakk en Madgaon Express, in de bioscoop zijn verschenen. Over bijzondere optredens gesproken, ze was voor het laatst te zien in de itemsong Jehda Nasha voor An Action Hero en Manike voor Thank God tegenover Sidharth Malhotra.

error: Kopiëren mag niet!