Telesur streeft naar efficiëntere Klantenservice: Opheffing dienst 108 bevestigd

Telesur heeft bevestigd dat haar ‘inlichtingendienst’ 108 per 1 april zal worden opgeheven, als onderdeel van een bredere strategie om de klantenservice efficiënter te maken. Deze aankondiging kwam na speculaties en de timing van 1 april en het leidde natuurlijk tot vragen over de authenticiteit. 

Echter, een vertegenwoordiger van het Telesur Webcare Team heeft tegenover Dagblad Suriname de opheffing bevestigd en toegelicht, dat dit besluit is genomen in het kader van het stroomlijnen van klantprocessen. Verdere details over aanpassingen in hun inlichtingendienst zijn nog niet vrijgegeven.

Er zijn  overigens diverse strategieën om bedrijven te ondersteunen in het verbeteren van hun klantenservice, zoals de inzet van chatbots, AI, CRM-systemen en omnichannel ondersteuning en goed geïnformeerde en vaardige medewerkers voor het verhogen van de efficiëntie en het leveren van kwalitatieve klantenservice. Maar, ook de input van klanten en medewerkers is van onschatbare waarde voor het doorvoeren van verbeteringen. Verder kunnen het bieden van uitgebreide FAQ’s, kennisbanken en video-instructies klanten in staat stellen zelf oplossingen voor bepaalde problemen op te lossen.

Daarnaast kunnen personalisatie en proactieve benaderingen de klanttevredenheid en -loyaliteit in positieve zin veranderen.

Door deze methoden toe te passen, kunnen bedrijven niet alleen de snelheid van hun service verhogen, maar ook de kwaliteit ervan verbeteren, wat leidt tot een hogere klanttevredenheid en loyaliteit.

CS

error: Kopiëren mag niet!