Dating-apps steeds minder populair voor langdurige relaties

Uit een recent online onderzoek van Dagblad Suriname, gehouden op haar website www.dbsuriname.com, blijkt dat traditionele methoden voor het vinden van een langdurige partner nog steeds overheersen boven moderne digitale platforms. 

In de poll werd gevraagd aan mensen die een relatie van meer dan een jaar hebben, hoe zij hun partner ontmoet hebben. Onder de respondenten kozen de meesten (44%, 596 stemmen) voor ‘vrienden’ als hun ontmoetingspunt, gevolgd door ‘werk’ met 27% (364 stemmen) van de stemmen. ‘School’ werd gekozen door 18% van de deelnemers. 

Opvallend aan de resultaten is het relatief lage percentage (11%, 156 stemmen) dat aangaf hun partner via een dating-app te hebben ontmoet. Dit suggereert dat, ondanks de groei van digitale datingplatforms, traditionele sociale netwerken nog steeds de voorkeur hebben bij het opbouwen van langdurige relaties.

Let op: De resultaten van de peilingen op deze website zijn louter ter informatie en reflecteren de mening van de deelnemers. Ze zijn niet representatief voor de gehele bevolking en kunnen beïnvloed worden door externe factoren. Gebruik deze resultaten daarom met de nodige voorzichtigheid en neem ze niet als absolute waarheid.

error: Kopiëren mag niet!