Man (26) verdacht van doodsteken 48-jarige man in Nieuw Nickeroe

De 48-jarige L.S., die in de vroege ochtend van maandag 25 maart een steekwond opliep voor Dream café aan de A.K. Doergasawstraat, is diezelfde avond in het ziekenhuis overleden.

Agenten van het politiebureau Nieuw Nickerie gingen na de melding van een steekpartij naar het adres voor onderzoek. De politie constateerde bij aankomst, dat het slachtoffer L.S. zich met familie en vrienden in het café bevond. Kort voor het incident was hij naar buiten gelopen om te urineren en werd daarbij met een scherp voorwerp gestoken door een onbekende man, die vervolgens het hazenpad koos richting de Tamadamsonstraat. 

Het slachtoffer werd voor de komst van de politie per eigen gelegenheid door familieleden afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum (MMC) te Nieuw Nickerie.

Verder gaf een bezoeker de politie te kennen, dat hij op dat moment het café bezocht en het slachtoffer L.S. buiten zag liggen met een steekverwonding. Hij ging de verdachte achterna zonder het gewenste resultaat. De agenten gingen vervolgens naar het MMC en kregen van de dienstdoende arts te horen, dat het slachtoffer L.S. inmiddels was overleden. Het motief voor de steekpartij is vooralsnog onbekend.

Na verkregen informatie werd de 26-jarige verdachte L.S. diezelfde avond op een adres in het district Nickerie opgespoord en aangehouden. Het steekwapen is nog niet achterhaald.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte L.S. door de politie in verzekering gesteld en is het verdere onderzoek in deze zaak overgedragen aan de recherche van Regio West van het Korps Politie Suriname.

error: Kopiëren mag niet!