Man, ‘Pepe’ / ‘Apepe’, opgepakt die zich voordoet als verhuurder appartementen

De politie van Santodorp heeft zaterdag 23 maart de verdachte T.M., meer bekend als ‘Pepe’ of ‘Apepe’ (34) aangehouden. Tegen hem hebben drie benadeelden aangifte van oplichting en verduistering gedaan op het politiebureau te Santodorp. De benadeelden die aangifte deden, waren op zoek naar een huurwoning en werden door de verdachte benaderd  dat hij appartementen verhuurde.

De verdachte wist op slinkse wijze in januari en februari verschillende geldbedragen tussen SRD 3.800 en SRD 10.000 in ontvangst te nemen voor een appartement dat hij aan hen zou verhuren. Na het geld in ontvangst te hebben genomen, konden de benadeelden hun intrek niet nemen in het appartement, omdat de verdachte altijd een smoes had. Hij hield hen steeds voor dat hij nog werkzaamheden moest verrichten of dat een ander appartement nog moest vrij komen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

Het vermoeden bestaat dat de verdachte meerdere personen op soortgelijke wijze heeft opgelicht

error: Kopiëren mag niet!