Automobilist rijdt door na voetganger (60) te hebben aangereden in Paradise, Nickerie

De 50-jarige D.M. alias ‘King’ is zondagochtend 24 maart door een personenauto op de Ramdath Tewarieweg in het district Nickerie aangereden. De bestuurder van het voertuig is doorgereden en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter op het wegdek.

De politie van het bureau Paradise kreeg zondag omstreeks 06.30 uur een telefonische melding dat een man met letsels op het wegdek lag en ging naar de locatie voor onderzoek. Bij aankomst van de politie bleek, dat de voetganger over de Ramdath Tewarieweg liep, komende vanuit de richting van de Parmessarweg en lopend richting de Pisang Kapokweg. 

Ter hoogte van de elektriciteitspaal no. 19218 werd D.M. van achteren door een auto aangereden en de automobilist reed vervolgens door. Door de agenten werd ter plekke een beschermingskap (onderzijde) van de auto aangetroffen en in beslag genomen.

Het slachtoffer D.M. die moeilijk aanspreekbaar was, werd in een ambulance afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum (MMC) in Nieuw Nickerie waar hij in kritieke toestand op de afdeling Intensive Care is opgenomen.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeer Unit van Regio West.

De politie doet een beroep op de automobilist van deze aanrijding zich te melden bij de politie van het politiebureau Paradise. Verder vraagt de politie ook aan de samenleving om alle informatie die kunnen leiden tot het achterhalen van de verblijfplaats van deze automobilist door te spelen aan de politie van bureau Paradise op het nummer 0236122, de gratis tiplijn nummer 179 of het Command Center op het nummer 115.

error: Kopiëren mag niet!