Eendendief ‘Pilla’ in de kraag gevat door agenten politiebureau Livorno

De politie van het bureau Livorno heeft vrijdag 22 maart de verdachte M.R., alias ‘Pilla’, opgespoord en aangehouden. Tegen de man was aangifte gedaan van diefstal van twee eenden op een adres aan de Sir Winston Churchillweg in het ressort Livorno. 

Volgens de aangever was hij voor het laatst donderdag 21 maart op het erf en had alles goed afgesloten achtergelaten. Hij ging 22 maart ‘s ochtends naar de ren, waarin zijn eenden zitten, en zag dat de deur van het hok open stond. Dit bevreemde hem, waardoor hij direct een onderzoek instelde in het hok en zag dat twee van de eenden ontbraken, waarop bij hem het vermoeden rees. dat onbekenden zijn eenden hadden gestolen.

Op camerabeelden is te zien hoe de verdachte M.R. naar de ren ging en na enige tijd de eenden in zijn hand meenam. De verdachte werd in de directe omgeving van zijn woonadres staande gehouden en vervolgens overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte M.R. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!