Kwaadwilligen verkopen levensmiddelenpakketten onder naam First Lady

Momenteel zijn kwaadwilligen bezig met een levensmiddelenpakketten project, die naar zeggen van hen een project is van First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry. De First Lady wenst ten overvloede te benadrukken, dat dit project niet van haar afkomstig is en dus ook niet in samenwerking met haar of het Instituut van de First Lady gedaan wordt, zo laat haar Instituut van de First Lady weten.

Donaties die gedaan worden vanuit het Instituut zijn afkomstig van donateurs en worden kosteloos geschonken aan hulpbehoeftigen. Er hoeft dus niet betaald te worden voor pakketten die gedoneerd worden vanuit de First Lady.

De presidentsvrouw drukt eenieder op het hart zich niet te laten misleiden door deze kwaadwilligen en niet in te gaan op het aanbod voor de aanschaf van zo een levensmiddelenpakket. “Het verstrekken of doneren van levensmiddelenpakketten geschiedt uitsluitend vanuit mijn instituut en wordt niet gedaan door derden. Trap er dus niet in, hoe aantrekkelijk de pakketten ook aangeboden worden. Dit project komt niet van mij”, benadrukt de First Lady. 

Tot slot doet zij een dringend beroep op deze kwaadwilligen om te stoppen met het misleiden van onze Surinamers en ook te stoppen met het misbruiken van haar naam bij zulke projecten. Mocht men doorgaan met deze praktijken zal de First Lady er niet voor schromen stappen te ondernemen tegen deze kwaadwilligen.

error: Kopiëren mag niet!