USMNT Bereikt Nations League Finale na Overwinning op Jamaica

Haji Wright speelde een cruciale rol in het bereiken van de CONCACAF Nations League finale door de Verenigde Staten, waarin ze tegen Mexico zullen spelen. Wright, die oorspronkelijk plannen had voor Dubai, werd opgeroepen om de geblesseerde Josh Sargent te vervangen en besloot zich bij het team te voegen na een gesprek met coach Gregg Berhalter. Dit besluit betaalde zich uit toen Wright twee keer scoorde in de verlenging tijdens de halve finale tegen Jamaica, waardoor de VS met 3-1 won. De Amerikanen maakten een comeback na een eigen doelpunt in de blessuretijd, waardoor ze de wedstrijd konden verlengen. Gio Reyna, die in de tweede helft inviel, had een belangrijke rol bij beide doelpunten van Wright. De VS zal nu proberen voor de derde keer op rij de Nations League te winnen in de aanstaande finale tegen Mexico.

error: Kopiëren mag niet!