Houston Rockets Verslaan Chicago Bulls voor Zevende Overwinning op Rij**

Op 22 maart 2024 boekten de Houston Rockets hun zevende overwinning op rij door met 127-117 te winnen van de Chicago Bulls. Jalen Green schitterde met 26 punten, terwijl Dillon Brooks 23 punten bijdroeg. Vanaf de bank zorgden Jock Landale (17 punten, 12 rebounds), Aaron Holiday (15 punten) en Jeff Green (14 punten, 7 rebounds) voor belangrijke bijdragen.

Ayo Dosunmu van de Bulls scoorde een persoonlijk record van 35 punten, maar dat was niet genoeg om de overwinning te behalen. Het spel werd even heet onder de voeten na een harde overtreding op Green door de Bulls’ DeMar DeRozan, wat leidde tot een opstootje en de uitsluiting van zowel Brooks als DeRozan. De Rockets vonden hierna hun ritme terug en sloten de periode sterk af.

In ander NBA-nieuws wonnen de Denver Nuggets van de New York Knicks met 113-100, mede dankzij een triple-double van Nikola Jokic. De Dallas Mavericks versloegen Utah Jazz met 113-97, met een indrukwekkende prestatie van Luka Doncic. De Orlando Magic behaalden een 121-106 overwinning op de New Orleans Pelicans, waarbij Paolo Banchero een triple-double noteerde. De Washington Wizards braken hun verliesreeks met een 109-102 winst op de Sacramento Kings. Ten slotte wonnen de Milwaukee Bucks van de Brooklyn Nets met 115-108, ondanks een sterke inhaalpoging van de Nets in het vierde kwart.

error: Kopiëren mag niet!