Vader van Schutter Michigan School Veroordeeld voor Doodslag

De vader van een tiener die vier klasgenoten doodschoot op een middelbare school nabij Detroit, James Crumbley, is door een jury in Michigan veroordeeld voor doodslag. Hij en zijn vrouw gaven hun zoon een wapen en negeerden waarschuwingssignalen van geweld. James Crumbley werd schuldig bevonden aan vier aanklachten van onvrijwillige doodslag, één voor elk slachtoffer van de schietpartij op Oxford High School in 2021. Zijn zoon Ethan, destijds 15, pleitte schuldig aan vier aanklachten van moord met voorbedachten rade en andere aanklachten, en werd in december veroordeeld tot levenslang zonder kans op voorwaardelijke vrijlating. James en Jennifer Crumbley worden op 9 april veroordeeld, met een mogelijke straf van maximaal 15 jaar gevangenis.

error: Kopiëren mag niet!