Usher’s uitgeroepen tot entertainer van het jaar tijdens NAACP Image Awards 2024

Usher werd zaterdagavond uitgeroepen tot entertainer van het jaar tijdens de 55e jaarlijkse NAACP Awards, waarbij werken van entertainers en gekleurde schrijvers in de kijker werden gezet. Nadat Usher zijn prijs in ontvangst nam in het Shrine Auditorium in Los Angeles, sprak de superster R&B-zanger over zijn dankbaarheid voor de reis van zijn succesvolle carrière die drie decennia heeft geduurd.

Hij beleefde een aantal van zijn recente grote momenten, waaronder zijn uitverkochte residentie in Las Vegas, trouwen, het uitbrengen van zijn negende studioalbum “Coming Home” en zijn Super Bowl-optreden in de pauze, dat het meest bekeken werd in de geschiedenis van het spel.

“Ik weet niet hoeveel mensen zoveel dingen in één setting doen”, zei de multi-Grammy-winnaar, die de prijs ontving uit handen van Oprah Winfrey. Nadat hij verrast was door de aanwezigheid van Winfrey, bedankte hij degenen die hem door de jaren heen hebben gesteund. “Dit is voor jou, jij, mijn nummer één”, zei de zanger terwijl het publiek zijn woorden tegen hem herhaalde.

De laatste woorden van zijn toespraak waren de gereciteerde teksten van zijn populaire nummer ‘Superstar’ van zijn album ‘Confessions’ uit 2024, waarvan in de VS meer dan 10 miljoen exemplaren zijn verkocht. Eerder tijdens de ceremonie werd Usher geëerd met de President’s Award voor de prestaties van de zanger op het gebied van publieke dienstverlening via zijn New Look Foundation. Hij bedankte de sterke vrouwen in zijn leven, waaronder zijn moeder en vrouw Jenn Goicoechea, met wie hij trouwde na zijn optreden tijdens de rust in de Super Bowl vorige maand.

error: Kopiëren mag niet!